Türkiye-Bulgaristan HEİK I. Dönem Toplantısı Hk.
  • 23-10-2020

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden odamıza iletilen, Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen;

Türk-Bulgar Hükümetlerarası Ekonomik İşbirliği Komisyonu (HEİK) I. Dönem Toplantısı ve Türkiye-Bulgaristan İş ve Yatırım Forumu'nun, Sayın Bakanımız Ruhsar PEKCAN ile Bulgaristan Ekonomi Bakanı Lıçezar BORISOV eşbaşkanlıklarında 25 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirileceği iletilmiştir.

Bahse konu toplantı hazırlıklarında faydalanılmak ve toplantıda gündeme getirilmek üzere, TürkiyeBulgaristan ticari ve ekonomik ilişkilerinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerine dair bilgi notlarının en geç 4 Kasım 2020 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilmek üzere (bilgi@sivastso.org.tr) bildirilmesi gerekmekte olup, tüm ilgili üyelerimize duyurulur.