• Başkanımız Eken, Belediye Başkanı Bilgin'i Ziyaret Etti

Sivas Ticaret ve Sanayi Odamız (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’i ziyaret ederek Taşhan çevresi, Atatürk ve Bankalar Caddesindeki Koruma Kararı ve Fuar Alanı yer tahsisi konusunda istişarede bulundu.

• Özel Eğitim Kurumları Derneği'nden Odamıza Ziyaret

Sivas Özel Eğitim Kurumları Derneği yöneticileri, Sivas Ticaret ve Sanayi Odamızı (STSO) ziyaret ederek sektörle ilgili taleplerin yer aldığı dosyayı Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Eken’e takdim etti.

• Başkanımız Eken'in Yeni Yıl Mesajı

Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Eken, yeni yıl mesajında 2021 yılının Türkiye’de ve dünyada etkisini sürdüren salgının sona ermesini temenni ederek, yeni yılın sevgi, barış ve refah getirmesi dileğinde bulundu.

• Milli Eğitim'e Tabletler Teslim Edildi

Sivas Ticaret ve Sanayi Odamız (STSO) salgın sürecinde online eğitim imkanlarına erişim zorluğu yaşayan öğrencilere destek olmak için tablet bilgisayar desteği sağladı.

• Başkanlardan, Odamıza Teşekkür Ziyareti

Tesviyeciler ve Oto Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil ve Oda Başkanlarından oluşan heyet, Sivas Ticaret ve Sanayi Odamızı (STSO) ziyaret etti.