• Kısa Çalışma Ödeneği 1 Ay Uzatıldı

Sivas Ticaret ve Sanayi Odamız (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, Kısa Çalışma Ödeneği’nin 1 ay uzatılması ve BOTAŞ’ın sanayicilere doğalgaz fiyatında indirim yapmasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

• Personellerimize Mikro Liderlik Eğitimi Verildi

Sivas Ticaret ve Sanayi Odamız (STSO) personellerine yönelik Yönetici-Çalışan Eğitimleri başladı. Bu kapsamda Avıor Yönetim Danışmanlık eğitmeni Özden Cengizoğlu tarafından ...

• Başkanımız Eken, Kafe-Lokantaları Ziyaret Etti

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, lokanta ve kafe işletmelerini ziyaret ederek kurallara uyulması konusunda uyarılarda bulundu. Eken, işletmelere hijyen paketi vererek “Önce sağlık” dedi.

• Eken, Yeni Kredi Kampanyasını Değerlendirdi

Sivas Ticaret ve Sanayi Odamız (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, kamu bankaları tarafından başlatılan yeni kredi imkanlarının uygun olmasının ilgiyi arttıracağını ve piyasalarda hareketlilik yaşanacağını söyledi.

• Lokanta ve Kafeler Bilgilendirildi

Sivas Ticaret ve Sanayi Odamız (STSO) tarafından 1 Haziran 2020 Pazartesi günü kafe ve lokantaların açılması öncesinde üyelerini bilgilendirmek amacıyla video konferans yoluyla bilgilendirme programı düzenledi.

• Eken'den Bayraktar'a Yatırım Daveti

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, Türkiye’nin ilk milli S/İHA Sistemi Bayraktar TB2’nin mimarı olan Baykar Teknik Müdürü (CTO) ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'ı, Sivas'a yatırım yapmaya davet etti.