• Kamuoyuna Duyurulur

Son günlerde bazı basın yayın organlarında yer alan ‘Demirağ İçin 93 Milyon TL Ödenek Çıkartıldı’ başlıklı haberde yer alan bilgilerin yanlış anlaşılması nedeniyle aşağıdaki açıklamayı yapma gereği duyulmuştur.

• Odamız Mesai Saatlerinde Değişiklik Yapıldı

Üyelerimize Duyurulur! Koronavirüs Salgını Yeni Tedbirler kapsamında Sivas Ticaret ve Sanayi Odamız (STSO) mesai saatleri 3 Aralık 2020 Perşembe gününden itibaren 10:00-12:30, 13:00-16:00 olarak düzenlenmiştir.

• ASKON'dan Odamıza Teşekkür Ziyareti

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Sivas Şube Başkanı Kadir Darıcık ve yönetim kurulu üyeleri, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken’i ziyaret etti.

• Başkanımız Eken, Talepleri Cumhurbaşkanına İletti

Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Eken, TOBB tarafından düzenlenen Ekonomi Şurası toplantısında Sivas'ın da dahil olduğu 13 ilin yer aldığı İç Anadolu Bölgesinin sorun ve sıkıntılarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a aktardı.

• Vali Salih Ayhan, YK Toplantımıza Katıldı

Vali Salih Ayhan konuk olduğu Odamız Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısında, üyelerimizden gelen sorun ve sıkıntılar ele alınırken, Aralık ayında yapılması planlanan YHT Çalıştayı konusunda da istişarede bulunuldu.