• Medikal Firmalarımız Sıkıntı İçerisinde

Sivas Ticaret ve Sanayi Odamız (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, kamu hastanelerinden alacaklarını tahsil edemeyen medikal firmalarının, pandemi sürecinde zor günler yaşadığını belirtti.

• Eken; Teşvik için Topyekun Seferber Olmalıyız

Sivas Ticaret ve Sanayi Odamız (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken,  Yatırımlarda Devlet Yatırımları Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar’ın resmi gazetede yayımlanmasının ardından değerlendirmede bulundu.

• Ülkemiz İçin Bir Dönüm Noktasıdır

Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Eken, Karadeniz'de bulunan doğalgaz konusunda yaptığı değerlendirmede "Bu çalışma ülkemiz açısından önemli bir dönüm noktası olmuştur" dedi.

• İlk 100'e Giren Öğrencilerden Ziyaret

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) sayısal alanda Türkiye 51’incisi olan Zehra Gül Köşger ve EA alanında Türkiye 59’uncusu olan Aslı Zeynep Özcan, Sivas Ticaret ve Sanayi Odamızı (STSO) ziyaret etti.