
3. BAHREYN HAYVAN ÜRETİMİ SERGİSİ -2014
İslam, Ticaret Sanayi ve Tarım Odası` nın 16.12.2013 tarihli ve 17/ITCS/0608 sayılı yazısında, Bahreyn Kralı Majesteleri Hamad Bin İsa Al Khalife himayelerinde Belediyeler ve Kentsel Planlama Bakanlığının ve Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Teşkilatı (UNIDO)- Yatırım ve Teknoloji Teşvik Ofisi(ITPO) işbirliğinde, 3.Bahreyn Hayvan Üretimi Sergisi-2014 "Mara`ee""in, 19-22 Mart 2014 tarihlerinde, Bahreyn Krallığında düzenleneceği iletilmektedir.
Yazıda devamla, söz konusu serginin tarım, hayvan yetiştiriciliği, veterinerlik , gıda sanayi, kümes hayvancılığı ve balık yetiştiriciliği alanlarındaki son gelişmeeleri dikkati çekmeyi hedeflediği iletilemktedir. Hayvancılık, kümes hayvancılığı, balık yetiştiriciliği, hayvansal ürünler, yem &hayvan yemi, tarım makineleri ve ekipmanları, veterinerlik ürünleri ve hizmetleri, evcil hayvan ürünleri ve hizmetleri, bilimsel yayınlar ve diğer ilgili kategorilerin de fuarda yer alacağı ifade edilmektedir.
Katılımcılara aşağıdaki hizmetlerin sağlanacağı bildirilmektedir.
Boş sergi alanı Yurtdışından katılanlar için fuar süresince ücretsiz otel konaklaması (her şirket için bir oda tek veya çift kişilik)
Fuar alanı- otel arası ücretsiz ulaşım imkanı
Sergi alanında şirket levhası, ışık, tek fazlı güç soketi, 1 bilgi sistem sayacı, 2 sandalye, 1 çöp sepeti dahail stant tahsisi
Vize işlemleri ve havaalanı karşılaması
Sergiye katılacak hayvan ve ürünlerin girişi için prosedürleri kolaylaştırmak
Bahreyn krallığında kalınan süre boyunca hayvan ve kuşların bakımı için veterinerlik hizmeti
Sergi alanında medikal klinik ve ambulans hizmeti
Bahse konu sergi ile ilgili detaylı bilgiye www.maraee.gov.bh adresinden ulaşılabileceği ve katılmak isteyenlerin aşağıda iletişim bilgileri bulunan Dr. Hashim Hussein ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.
Dr. Hashim Hussein
Head
UNIDO,ITPO
Kingdom Of Bahreyn
E-mail: unidobah@batelco.com.bh