Sivas TSO
0%

İSTİHDAM SEFERBERLİĞİNİ DESTEKLİYORUZ

Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Eken, TSO üyelerini "İstihdam Seferberliği 2019" kapsamında uygulanan desteklerden yararlanmaya çağırdı. 

 

Başkan Eken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın istihdam seferberliği çağrısının ardından TOBB’un "Burası Türkiye Burada İş Var" sloganıyla başlattığı "İstihdam Seferberliği 2019" programını yürekten desteklediklerini söyledi. Eken, "Türkiye’nin gücüne ve geleceğine güveniyoruz. İstihdama yönelik devlet destekleri, işletmelerimiz için bir fırsattır. Bu tarihi desteklerden üyelerimizi faydalanmaya davet ediyoruz.”dedi.

 

Son dönemde ekonomide yaşanan sorunların devletin sağladığı istihdam ve teşviklerle çözülmeye başladığını kaydeden Eken, “Hükümetimiz tarafından KOBİ’lere sanayicilere ve esnaflarımıza yönelik ciddi adımlar atılıyor. İstihdamın artırılmasına yönelik atılan adımları son derece olumlu buluyoruz. Üyelerimizi, hükümetimizin bu desteklerinden faydalanmaya, artı istihdam sağlamaya davet ediyoruz” diye konuştu.

 

Eken, açıklanan yeni paketle işverenlere Nisan sonuna kadar sağlayacağı her ilave istihdam için 12 ay boyunca SGK prim ve vergilerin devlet tarafından karşılanmasının yanı sıra üç ay boyunca ücretin de devlet tarafından karşılanacağını söyledi. 

 

 

 

 

 

News